Bij het tuinontwerpbureau ligt een siertuin met een kleinschalige kwekerij.  Deze is te bezoeken op afspraak. Groepen zijn ook welkom.
Wanneer het “open-tuin-bord” aan de weg staat is echter geen afspraak nodig.
 
In de berm staat een zelfbedieningskraam. Voor meer keuze kunt u gewoon even aanbellen, meestal ben ik wel in de tuin.
 
Voor de zekerheid kunt u ook van tevoren een berichtje sturen om te informeren (06 499 822 30).
De kwekerij met tuin te vinden op Schimmelarij 3, Holsloot (tussen Veenoord en Dalerveen).
 
Pas op; in de winterperiode is de kwekerij met tuin altijd gesloten. Maar vanaf april tot november bent u van harte welkom.
 
 
De tuin bij ontwerpbureau Groene Vingers is sinds 2019 opgenomen in de open tuinen gids van de Nederlandse Tuinen Stichting. Deze stichting streeft naar het behoud van tuinen en parken die van belang zijn door vormgeving, beplanting, cultuurhistorisch karakter en ligging. Meer informatie is te vinden op www.tuinenstichting.nl
 
Ook is de tuin opgenomen in de open tuinen gids van de vereniging Groei & Bloei. Op www.bezoekmijntuin.nl is meer te lezen over deze tuin.
Groei & Bloei is een vereniging van liefhebbers van tuinen en tuinieren. De vereniging bestaat uit 118 afdelingen door heel Nederland en België, elk met een eigen bestuur. Zij organiseren door het jaar heen activiteiten, variërend van lezingen en workshops tot excursies en korte reizen naar mooie tuinen.