Groene vingers ontwerpt voor u een tuin die past bij uw smaak en wensen, rekening houdend met de knelpunten en mogelijkheden van uw tuin.
 
Tijdens het kosteloze kennismakingsgesprek bekijken we uw huidige tuin en bijbehorende omgeving. Waar bent u tevreden over, wat zou u anders willen zien. Is het de bedoeling dat de hele tuin wordt veranderd of bepaalde gedeeltes? Gaat u het zelf doen of laat u het iemand anders uitvoeren, gaat de tuin in een keer op de schop of in etappes?
Er wordt een plattegrond gemaakt met daarin globaal de tuinmaten en worden een aantal foto’s genomen. Dit is nodig om een offerte op te stellen. Om alvast een indicatie van de kosten voor het tuinontwerp te krijgen, kunt u bij tarieven kijken.
 
Wanneer u besluit om met Groene Vingers in zee te gaan, kom ik langs voor een tweede gesprek. Dan laat ik u alvast enkele ontwerpschetsen zien. Verder gaan we met behulp van een tuinchecklist na of alle wensen en eisen besproken zijn. De tuin wordt ingemeten en dan kan ik aan de slag met het tuinontwerp.  
Tussendoor hou ik u per mail of telefonisch op de hoogte en kunt u zaken aanpassen.
 
Het inmeten van de tuin kunt u ook zelf doen om kosten te besparen. Vaak bestaat er al een plattegrond met daarop de maten van de kavel.
Ook is het mogelijk om op afstand een tuin te laten ontwerpen. Klanten uit Almelo, Rijnsburg en Den Haag zijn u voor gegaan.
 
 

Tijdens het eindgesprek ontvangt u dan het definitieve tuinontwerp dat u kunt gebruiken voor het aanleggen/ renoveren van de tuin. Hierbij kan Groene Vingers u een aantal betrouwbare hoveniers of stratenmakers adviseren. Ook kan ik de gehele aanleg voor u regelen.

Wanneer u bij het tuinontwerp ook een beplantingsplan wilt kunt u dat aangeven.